lördag 8 januari 2011

Ett hjärta fyllt med ...


Hjärtat hade jag sett redan i Allt om Trädgårds julnummer och fastnade direkt ! Helt perfekt att fylla med allt möjligt efter olika årstider ... rosenblad, polkagrisar, snäckskal .. ja varianterna är många och mossa funkar ju alltid.

Finns i två olika storlekar (detta är det minsta hjärtat). Närmaste återförsäljare kan du få tips om via Eldgardens hemsida (maila eller ring).

Här blir det garanterat fler hjärtan vid nästa besök hos Tant Grön !


Tina Hellmans underbara krukor från Sturehofs krukmakeri har jag skrivit om tidigare och lyckan är ju total när man ramlar över 50%-bordet och dom bara står där ... nu fick en av de större modellerna följa med hem.

Jag gillar de blå, gröna och gula färgerna på krukorna och tur nog är det dom färgerna som hamnar på reabordet. Krukan finns också i vitt och rosa (se förra inlägget).


För några år sedan åkte vi förbi Tinas underbara krukmakeri som ligger långt ute på en udde där man får traska på en gångstig som slingrar sig ner mot vattnet .. förstår att huset heter Sjövillan. Det ligger jättevackert och det var verkligen inspirerande att få se krukmakeriet och mängden av krukor som görs där. (Gå gärna i på länken här ovanför och slå upp sidan trädgård på Tinas hemsida för att se alla vackra krukor, droppar och bilder från Sjövillan)

Dessutom är jag barnsligt förtjust i hennes keramikdroppar som prydnad i landet eller i kruka. Funkar lika bra ute som inne.

I närheten ligger också Sturehofs slott med servering i trädgården. Har du vägarna förbi Norsborg i sommar kolla om det öppet för det är väl värd ett besök !

Nu skall jag städa ut julen och pynta upp fönstren ! Tänk att det är lika roligt att få plocka bort allt som det är plocka upp det !

Ha det så gott !
Kram/Isa

8 kommentarer:

AnnaHelena sa...

Men Å, vilka fina fynd du har gjort!
Jag är jätteförtjust i Sturehofskrukorna, men priset är lite för högt för att jag ska handla åt mig själv bara för att de är fina. Vilken tur att få handla för halva priset!
Hjärtat du visar är också jättefint. Kul idé att kunna byta innehåll sådär!

Kram // AH

LindaLunda sa...

Vilka härliga grejjer!

Helena sa...

Fina hjärtan o så användbara!Du kommer säkert på en massa saker att fylla med :-)
Kram från mig!

Helen sa...

Hej Isa!
Så många vackra saker du har handlat. Kul med lite nytt då man har städat ut julen klart.
Ha en mysig helg!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Ahhhh... vilka snygga grejer du handlat..... Hjärtat var ju riktigt fiffigt! Och de där krukorna är bara för snygga......

Kram
Charlotte

Inreda Ute sa...

Hej
Jag föll också pladask för de användbara hjärtanen. Kan tipsa om att de finns i min webbutik www.inredaute.se.

Du har verkligen en inspirerande blogg med jättefina bilder.

/Ulrika

Lisa sa...

Vilket gulligt hjärta ! Visst är det skönt att städa bort julen nu. Idag åkte det sista ut och upp kom limegröna gardiner i köket och lite rosa tillbehör, vårkänslor. Och sol och tö ute och fåglarna kvittrade vårtoner.
Lisa/Lisas trädgård

Anonym sa...

Hello Isa~
I love the heart with moss, but the pots and all the garden ornanments are really beautiful. I love how it justs adds poetry to the gardens.
Enjoy your Sunday.
Rosemary...