söndag 28 februari 2010

Glad söndag del 3 - Lena Linderholm !


Bild Linderholm.se
Lena Linderholms fantastiskt färgstarka målningar oftast med blommor och fantasifulla mönster har alltid glatt mig under åren. När livet dalat har jag placerat en stor tavla (tur att det finns billiga kopior som man kan rama in !)så den är det första jag ser när jag kommer upp på morgonen.
När man tankat Lenas livskraft är det lättare att ta sig än dagen !


När vi byggde om köket var en keramikplatta från Lena det första jag köpte !

Tyg i gardinerna i köket. Jag tror det heter Provence.

Gammalt fönster som fått "Lena"-tyg!

Del av Ikeahylla i köket med Provencetyg som bakgrund. Tekannan loppisfynd.

Härlig blommig tavla!

Fler härliga motiv !

Bild Linderholm.se
Om du besöker Stockholm i vår, ta en tur ut till Waxholm och Lenas inspirerande butik. På övervåningen finns ett fantastiskt litet fik, inrett med Lenas tavlor, tyger och keramik. Fikat, sopporna och brödet är hembakat och himmelskt gott !

Innan dess hoppas jag att Lena ställer ut på Trädgårdsmässan igen i april och inreder ännu en fantastisk balkong. Den senaste sitter fortfarande kvar på näthinnan, jag tror det var 2007. Provencetemat genomsyrade hela inredningen med massor av lavendel, staffli med målning och middagsdukning med kandelaber.

På den balkongen hade jag lätt kunnat tillbringa hur mycket tid som helst !

6 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ja det är underbara tavlor hon målar.
Så glädjefyllda.
Annika

Mia sa...

Jag älskar också hennes tavlor.Man blir så glad av dom.

gittan sa...

Det är väl underbart när man hittar något man tycker riktigt mycket om! Och kan det dessutom få en att må bra - perfekt!
Men tänk så olika vi är.. jag hade nog gått under med så mycket färg och mönster omkring mig... Vi har en tavla som maken förälskat sig i med samma färgintensitet men den har fått flytta ner i källaren för jag fixade inte att ha den hängande i vardagsrummet. Sånt väljer man ju inte (tyvärr)

Anonym sa...

Hej! Vad roligt det är att läsa din blogg.

Solhatten - Isas Trädgård sa...

Hej !

Roligt att ni hittat hit och vill läsa min blogg !

Ha det så gott !
Isa

Marie-Louise sa...

Hejsan!

Vad gott för ögat med alla färger på din sida nu när allt är så vitt ute. Vad fint du har gjort med dahlior och annat. Din staketsträcka med portal påminner om den vi satte upp i sommras:)