torsdag 11 februari 2010

Växtkraft som förmedlar hopp !Det är skönt att plocka fram bilder från förra sommaren att hämta kraft ur den här tiden på året. Våren 2009 fanns inga växter alls där de här bilderna är tagna sensommaren 2009.

Den växtkraften förmedlar hopp !

3 kommentarer:

Anonym sa...

Här sitter jag med mina fröer...att se detta inger hopp om att kanske, kanske kan min rabatt bli så kraftfull. Hoppet, det behövs!

Karin / Livsluft sa...

Hej!
Tack för ditt besök hos mig, och dina fina ord.Jasså, du känner igen tassedagarna ja??:-)Ja, sådana behöver nog alla ha, mer eller mindre i alla fall.Jag blev förstås nyfiken på din sida, och så spännande det var att läsa om din uppbyggnad av trädgården.Låter alldeles underbart, och bilderna visar ju att du fått det så vackert och härligt! Du skriver ju dessutom så härligt i dina inlägg, så här kommer jag att återvända.Vill absolut följa din blogg, och dina kreativa och härliga planer för din trädgård.Blev så betagen i ditt lilla grodpar-så söta de är ihop, och hon i baddräkt.Hoppas själv få hitta sådana lite speciella trädgårdsfigurer som man blir glad av att titta på.
Nu hoppas jag att du får en riktigt härlig helg med avkoppling och en fin Valentindag!
/Kram från Karin

Solhatten - Isas Trädgård sa...

Till Anonym - önskar dig lycka till med frösådderna och ditt land !

Till Karin - Tack för ditt besök och dina fina kommentarer ! Kul att du blir inspirerad av min sida. Inledde helgen med min "Tassedag" igår med långlunch och SPA-besök, härlig påfyllning på antistresskontot.
Ha det så bra !
Kram Isa