onsdag 15 februari 2017

Uppstylat fynd och den årliga tulpanchockenFÖRE

Det är så kul när man hittar gamla möbler på loppis som man ser direkt hur den skulle kunna se ut i en annan skepnad. Som det här nattduksbordet som bara väntade på att få byta kläder och få dyka upp lite uppstylad.


Väldigt bra förvaring av tidningar som av någon konstig anledning hela tiden vandrar in och blir bara fler och fler EFTER

Älskar den här pigga turkosblå färgen så naturligtvis fick det lilla bordet iklä sig den nyansen.
Hittade en knopp i en gömma och vips så hade nattduksbordet en annan look.
Fransiga och doftande

Makens årliga tulpanchock kom tidigt i år. I år är dom fransiga och doftar. 60 st klämde han ner i soppterrinen, vilket är rekord tror jag. Tror att han tycker det nästan är roligare än jag när han ger sig iväg ut för att välja. Samma sort skall det vara. Det är då det blir maffigt tycker maken. Och jag kan inte annat än hålla med. Och njuta !

Vintagefärg

Jag sprutmålade bordet med färg från Panduro. Vintage Chalky Spray Trop Ocean. Vattenburen helmatt färg. Den räckte inte riktigt till utan behöver förbättras på vissa ställen och vissa ställen har jag missat. Köper nog burkfärg istället i fortsättningen. Tror den är mycket drygare. Och lättare att hantera.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

9 kommentarer:

Furulunden sa...

Så fint det ble, både med nattbordet og tulipanene :)

Marie Lindell sa...

Underbar blogg och längtan är stor till sommar, värme och blommor. Detta förmedlar du genom dina underbara bilder och din fantastiskt fina blogg - längtan till sommar och sol. Jag har också en blogg och funderar lite hur gjorde du när du kan få dit copyright märket samt ditt Isas Trädgård? Var kan jag finna den hjälpen tror du? Jag är inte kunnig i detta men skulle vilja kunna. OM du har några tips om hur jag ska göra dela gärna med dig. Tack på förhand!
Kram Marie

Ellan H sa...

Så fint det blev! Tänk vad en omgång färg och kärlek kan göra. :-)
60 tulpaner! I en och samma soppterrin? Wow, det måste vara magnifikt vackert.
Ha det gott!

Trädgård i Torslanda sa...

Det är just det där som är skillnaden på dig och mig och många andra. Att du direkt ser hur det skulle se ut i annan skepnad. Men jag övar och övar...
//Helene

Merja sa...

Fantastiska tulpaner!

Solstrimmor sa...

Du har en fantastisk man Isa! Årets tulpanchock är verkligen maffig och fylld av kärlek. Visst är det kul att kunna pigga upp trötta möbler så de nästan spritter i sin nya skepnad! Så läcker... och såå balkongmässig??

Ha det gott du också.
Kramar från Eva-Mari

Cecilia S sa...

Superfint! Gillar verkligen turkos och har planer på att måla några stolar i den färgen.
Cilla♥

HWIT BLOGG sa...

Älskar den färgen! Bra tips och att den finns på Panduro, perfekt :) Har en stol som skulle bli fin i den färgen...
Fredag igen, härligt!
Kram från Titti

Birgitte fra The little black house sa...

Du har et godt øje ��. Så fint et bord. Kender godt det med tidsskrifterne som bare vandrer ind og lægger sig alle steder. Nu har du da lidt plads igen og i tillæg en lille skuffe, som man jo ikke kan få for mange af. God weekend