lördag 18 februari 2017

Mer Mandelmann i rutan

Foto TV4

En rejäl dos feelgood


Nu är det bestämt - det blir ytterligare en säsong med Marie och Gustav i rutan. Det har varit helt UNDERBART att få följa parets arbete på gården Djupadal. En rejäl dos feelgood har man fått varje torsdag kl. 21. En injektion som gått rakt in i hjärtat och lämnat en glödande varm känsla.

Att se Gustav fnittrades av livsglädje ströva över de vackra ängarna på Österlen med Saffran i hasorna är så vackert att man nästan kippar efter andan eller när Marie skördar solrosor från de enorma odlingarna till en magisk sensommarbukett - då förstår man vad ordet livskvalité betyder.

Ett stort TACK till Gustav och Marie för att ni så generöst bjuder in oss TV-tittare till ert eget paradis på jorden och delar med er av så mycket kunskap, kreativitet och kärlek!

Ha det så gott alla trädgårdsvänner och passa på att tanka en rejäl dos feelgood på torsdagarna kl. 21 !
Kram/Isa

4 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Åh, så bra! Jag håller med dig i allt... Det trevligaste och mest positiva programmet på mycket länge. Jag säger bara... kronärtskockorna, ojojoj!

God helg!
Kramar från Eva-Mari

Rosor och ruiner sa...

Vad roligt att det blir en fortsättning, gillar verkligen det programmet. Positiva människor som trivs med vad de gör och med varandra, det behövs i rutan som motvikt mot alla tävlingsprogram, där folk röstas ut...
Vad fint det blev, ditt loppisfynd i förra inlägget. Och tulpanerna i soppterrinen, så maffigt! Mannen fick en tulpanbukett förra året när han fyllde 60, och det var just 60 tulpaner i, det var den häftigast buketten vi någonsin haft här hemma!

Kram Gunilla

HWIT BLOGG sa...

Jag håller med dig! Var där i höstas och ja stället är en enda stor grön DRÖM...härligt med människor som är så genuint jordnära, fantastiska och glada!
Ha en skön lördag nu Isa...
Kram från Titti

Meta sa...

Verklige underbart att kunna få njuta så fin trädgårdslärdom av dessa fina människor. jag njuter varje gång
Ha nu en fin söndag och njut ditt fina skåp och tulpaner.
Kram Meta