fredag 20 januari 2012

Bloggtips ! En oemotståndlig charmig liten bod !Visst blir man sugen att bara kliva in i bilden och börja leta runt efter roliga fynd ?!

Det här är en liten bod ... inte långt från Gamleby, nära Västervik som drivs av Sofia med bloggen som har samma namn som Boden ... Sofias Bod !!
Här trängs allt från plantor, gammalt, nytillverkat, egentillverkat och lite som går att äta (örtsalt, vinäger, chutney mm.)Sofia gillar att hitta saker billigt, som andra inte vill ha och sedan göra om det till något snyggt och eget. Materialet till de vackra plåtsakerna hittar hon faktiskt i skogen och tar till vara på. I hennes händer förvandlas sedan "skrotet" till vackra skyltar eller kronor som säljs i hennes charmiga bod.Den här fina lite buckliga plåtskylten av återvunnen plåt skickade jag efter från Sofia !
Den blir perfekt nere i växthuset ..... dessutom med en mycket vacker tänkvärd text !Sofia köper mycket på loppisar och gör sedan om möbler och en massa annat till försäljning i boden. När hon läser inredningstidningar för att hämta inspiration så tänker hon inte "det vill jag köpa" utan "hur kan jag tillverka en själv" och sedan gör hon det ! Visst är det fantastiskt !Dessutom har Sofia också ett väldigt charmigt växthus ! Kolla det öppningsbara fönstret under taknocken ... kan ju nocka vem som helst !!! Visst är det otroligt charmigt med byggen och saker tillverkade av återvunnet material ... själen och historien dom bär på lever på något sätt vidare och förstärks och har man sedan som Sofia förmågan att kombinera allt så blir det så levande, galet inspirerande och helt oemotståndligt !! 

Håller som bäst på att planera sommarens semester och på väg hem eller ner till Österlen blir det garanterat ett besök IRL också i Sofias Bod ... vilket inspirerande besök man har att se fram emot !!

Ha det så gott och besök gärna Sofias blogg !
Kram/Isa

Tack Sofia för inspiration och lån av bilder !

11 kommentarer:

samson sa...

vilken härlig blogg du tipsar om hoppas hon kommer att sälja här på bloggen
ha det så gott
maggan

Sofia sa...

Men oj då, vilken fin reklam!
Super mycket TACK!!!!
Och så vill du komma hit också, så roligt DU är verkligen VÄLKOMMEN!
Gör det så kan du få ge mig en massa tips om trädgården ....
Ha nu en härlig helg,
Många Kramar
Sofia

Helena sa...

Oi vad mycke fint jag måste kika in till henne på studds!
KRAM o trevlig helg!

Pilgrim sa...

Ser helt fantastiskt ut! Måste in och kika!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Anonym sa...

Men åååh, vilket ställe! Ska genast kolla in! Kram Hanna

Agneta sa...

Helt suveränt, synd bara att det är ca 50 mil dit. Men vilket utflykt tips.
Ha det gott
Kram Agneta

TrädgårdsPrinsessan sa...

Åh, ser verkligen mysigt och inspirerande ut, tack för tipset!

Trevlig helg!
Annika

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Det blev precis som du skrev! Jag började leta saker direkt i bilderna! Tack för fint tips på din fina blogg!!!

Tant Otteskrufv sa...

Jag tror att jag har varit där...om den fanns hösten 2010.Då var vi ner till Gamleby på fotohelg, herr O och jag. Verkligen ett härligt ställe, både byn och boden:)Kan varmt rekommendera även vandrarhemmet.

Berit sa...

Dit måste jag gå och kolla!!Tack för tipset!
Ha en underbar lördag!!

Merja sa...

Ser helt fantastiskt ut!! Dit vill jag också:) Tack för tipset!
Ha det gott!