fredag 30 december 2011

Filmtajm igen del 2 !

                           

Här kommer del 2 i serien Inspiration från 2011 ! Har suttit här och förlorat mig i bilder från sommaren och gått på upptäcktsfärd i min egen trädgård ... vissa bilder och projekt blir så verkliga att jag till och med kan känna doften !

Luktärtshäcken blev jag riktigt nöjd med så där blir det en repris till sommaren ! Lobelian blir i år mer lila/rosa för i somras blandade jag in för många blå toner som tog över ... fortfarande kommer jag att blanda häng och kantlobelia för att både få hänget och fylligheten ... och det kommer nog att behövas mååånga plantor för snart börjar jakten på en byrå som skall fyllas med lobelia och stå ute på ett ställe i trädgården där det behövs ett blickfång.

Jaaa.... här pågår planeringen och drömmandet om roliga projekt till sommaren 2012 för fullt !

Vad drömmer du om till sommaren 2012 ?

Ett Gott slut och ett riktigt härligt Nytt 2012 önskar jag dig !
Kram/Isa

8 kommentarer:

 1. Så galet vackert! Nu vet jag vad jag ska göra som årskrönika en film i movie maker, tack för inspirationen :-) Jag har ju så många bilder och det går nästan att få in allt i ett inlägg eller två. Älskar din luktärtshäck och den tänker jag också härma i sommar, både till luktärter och rosenbönor.
  Tack för allt härligt du har visat det här året!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Åh, vilket vackert bildspel. !//Helen

  SvaraRadera
 3. Djuupa suckar av välmående och inspiration när jag ser din filmsnutt! Så välkomponerat, lummigt, fantastiskt... har beställt massor av luktärt - nu vet jag vad jag vill ;). Kan redan känna doften. Fick en liten rar bukett av en go granne (som tyvärr gick bort alldeles för tidigt) när dottern föddes, och minnet sitter djupt rotat i hjärtat. Gott nytt år du fantastiska trädgårdsmänniska :D //Kram MArie

  SvaraRadera
 4. Nu har jag tittat å dina små filmer och njutit!Tack!

  SvaraRadera
 5. Stor Varm Nyårskram till dig! Tack för alla vackra inlägg och underbara hälsningar!
  Önskar dig all lycka under 2012!
  Raina

  SvaraRadera
 6. Härligt med tillbakablickar och snart har vi ett nytt trädgårdsår framför oss!
  Gott Nytt År 2012
  Blomkärringen

  SvaraRadera
 7. Gott nytt år!!

  Vad kul med film :-)) Tack för all inspiration du delar med dig av!!

  /Nyårsdagskramar
  Charlotte

  SvaraRadera
 8. Du gör så himla fint så det är inte klokt! Ni bor verkligen vackert! Jag har inte börjat drömma om sommaren än men jag kommer att plantera en massa och utveckla min kompost. Perennlandet skall bli större och rundare och ge plats för mina dahlior. Deras plats skall istället fler rosor få ta... ja jag kommer nog ha att göra!!! God fortsättning och tipsa gärna fler om att vara med i min utlottning av fint smycke på http://lantligtpasvanangen.blogspot.com/

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa