söndag 24 oktober 2010

Vad vore livet utan vänner ?!


Min man överraskade mig i helgen med världens vackraste bukett !! Man blir alldeles hänförd av den !! Vill gärna dela den med er .. alla härliga bloggvänner där ute !

Ni ger mig så mycket inspiration ... så om ni bara visste !


Visst är det härligt med vänner som alltid finns där .. även om man inte haft kontakt på ett långt tag så knyter man bara an där man var sist och det är som om tiden däremellan upphört att existera.

Hade en sådan träff i växthuset i går med 2 gamla vänner som det gått år sedan vi senast träffades. Vi hade en härlig eftermiddag med prat, prat, prat bland tjocka, varma plädar, levande ljus och värmefläkt !

En annan väninna träffar jag varje månad då vi har inbokad långlunch med SPA-besök. Man blir glad bara av att bläddra i kalendern och se att om 2 veckor är det dags igen.

Vi öser ur oss allt om vårt liv och får sedan rusa ut till bilen för att hinna i tid till ett underbart litet SPA där vi blir sååå kärleksfullt omhändertagna !

Rekommenderas varmt .. boka in prat- och måbratid i kalendern !


Efter inlägget om tankerutorna ringde min gamla vän floristen ... dom hade utförsäljning av trädgårdsprylar på den sommaröppna handelsträdgården där hon jobbar...och undrade om jag ville ha tankerutor ??

JAAA, JAA .. ropade jag i luren naturligtvis.

Så häromdagen landade ett paket med vackra rutor .. ibland blir ens önskningar uppfyllda väldigt snabbt !! Tack, tack, tack !!

Så fortsätt drömma och önska ... önskningar kan slå in fortare än du anar !

Kram/Isa

5 kommentarer:

Helen sa...

Se där! Du fick några vackra tankerutor till din skärm.
Fint med sådana vänner som tänker på en :=)
Trevlig kväll!

Madame C sa...

Åh, din lyllos! Jag vill också ha såna:) Vet du om man kan köpa dem på nätet någonstans?
Ha det gott,
Charlotta

Vardag och flärd sa...

Ja, visst är det härligt att mysa med vänner. Vilken god idé att träffas på långlunch med SPA, det hade jag infört om vi haft nåt i närheten.
Tycker om din blogg!
Kram Eva

Charlotte sa...

Vilken vacker bukett.... Förstår du blev glad..... Åh, en sån toppenidé med spaträffar..... Det är ju så skönt att 'spaa'.

Och så fick du tankerutor också..... Härliga vänner du har!!!!!

Ha en fin vecka!
Kram Charlotte

Britt sa...

Vilka fina rutor vill också ha. Var hade du fått tag i dem? //Britt