måndag 4 oktober 2010

Massor av fynd !!


I går var en riktig höjdardag !

Det är ju inte var dag man är i tidningen .. så det gäller att passa på att njuta av uppmärksamheten !

Sedan var jag och en väninna ute på handelsträdgårds- och antikmarknadsrunda ... och det är ju alltid sååååååå himla roligt !!

Även om vi hade vissa svårigheter att verkligen komma fram till Tant Grön ! Vi trodde det låg i Fjugesta och inte i Vintrosa ... fast jag har ju varit dit flera ggr tidigare ... sitter man bredvid så följer man bara snällt med och har ingen större koll på vägen. Fram kom vi ändå till slut.


Just den här lördag-söndag hade dom utförsäljning inför nyöppnandet i den nybyggda lokalen och det fanns MASSOR att fynda ... helt livsfarligt !!

Den här Madonnan bara stod där ensam och övergiven och ville verkligen ha ett nytt hem som den skulle passa perfekt i = mitt växthus ! Klart den fick följa med hem ...

Nu står den precis innanför dörren till växthuset och hälsar en välkommen varje gång man kliver in och sprider harmoni.

Dom hade också 50 % på Sturehofs krukorna ... precis lagom till att jag hade bestämt mig för vilken färg som äntligen skulle få flytta in efter flera års velande. De kostar ju annars en slant ... så tänk om man hade börjar samla på fel färg !

De gröna blev inslagna som en födelsedagspresent från min man till mig .. sååååå lämpligt !


Efter en jättegod gulaschsoppa i utemöblerna hos Tant Grön som Tant Gräddelin lagat bar det i all hast iväg till antikmarknaden. Vi hastade in när det var 25 minuter kvar ... nu gällde det att ligga i om det skulle bli några kap !

Fördelen med att komma sent är att man kan pruta ganska rejält ... den fina väggvasen är från Uppsala Ekeby ... utgångspriset var 150kr .. slutpriset en hundring jämnt !!

Blev helt kär i designen och hoppas att det även finns blomkrukor som man kan fortsätta att leta och samla på sig !

Hittade även en gammaldags cykelkorg .. trodde jag .. tills jag kom hem med den och upptäckte att den nog var gammaldags barnsits i stället. Det gick lite hastigt till när försäljarna började plocka ner sina varor.

Tänkte börja samla på mig lite cykelgrejor till den gamla rostiga cykeln som skall pryda trädgården nästa sommar och som jag ännu inte har.

Tack snälla för alla värmande kommentarer ... ni är för goa !!

Jag har scannat av reportaget och har den som pdf-fil men jag vill kolla först med NA om jag får lägga ut den här på bloggen. Tänkte på alla er som inte bor här i närheten och har tillgång till NA. Lägger ut den i högermarginalen i så fall !

En riktigt trevlig vecka önskar jag er alla !!

Kram/Isa

5 kommentarer:

annika sa...

Vilken härlig dag du hade i går.Såg att det var utförsäljning hos Tant Grön men hade inte möjlighet att åka. Men så fin den vasen från Uppsala Ekeby är...
annika

Madame C sa...

Oj, vilken fantastisk dag ni måste ha haft. Precis en sådan skulle jag kunna tänka mig när som helst:)
Ha det gott,
Charlotta

Tiger sa...

Åh, det lät som en rolig dag! Jag hade funderat på att åka till Tant Grön, men det blev trädgårdsjobb och skogspromenad i stället...

Vilken snygg väggkruka du fyndade! Passar ju perfekt till dörrarnas färg!

Hösthälsningar
Elisabet

Helen sa...

Vilken trevlig dag du/ni hade och vilka fina fynd! Både krukan och Madonnan passar ditt växthus helt perfekt.
Ha en fin dag!

Tigris Predikantan sa...

Grattis. du får rama in reportaget!
:)