lördag 16 oktober 2010

Hujedamej vad fort det går !


I natt har det varit rejält med minusgrader så snart är det dags att plocka undan höstdekorationerna i trädgården. Hujedamej vad fort det går !!

Snön har redan kommit till Dalarna hörde jag ... även om den inte ligger kvar så känns det som att Kung Bore vilken dag som helst sveper in i trädgården !!

Pelargonerna jag skrev om i förra inlägget slokade betänkligt i morse i växthuset och fick nu snabbt flytta in i förrådet.


Naturligtvis stod det massor med andra saker i förrådet som först fick bäras ut för att trädgårdsmöblerna skulle kunna komma in som pelargonerna och andra växter skall bo på i vinter.

Make med migrän var bergsäker på att vi inte skulle få in trädgårdsbordet men efter att ha skruvat av skivan så kunde jag och hemmavarande sonen till slut baxa in underredet och få på skivan igen... puhh!
Haa! .... jag visste väl att det skulle gå !

Så nu står alla sakerna som tidigare stod inne på förrådsgolvet ute på uteplatsen och väntar på att få flytta in igen ! Visst är det väl ett pul på hösten att få in trädgårdsmöbler, tömma krukor, sätta alla lökar, gräva upp dahlior plus allt annat som skall göras?

Men det viktigaste är klart ... växterna har någonstans att bo i vinter !

2 kommentarer:

  1. Ja nu kan kylan slå till ordentligt. Såg att de fått lite snö i Ånnaboda i gårkväll. Tur att det inte ligger kvar!
    Jamenvisst är det massor att göra nu på hösten.
    annika

    SvaraRadera
  2. Japp! Nu är vintern här, vad det verkar. 6 minus här i södra Småland. Lär bli 8 minus i natt... Brrr!

    SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa