torsdag 8 november 2012

Tänd ett ljus i mörkret !Kunde inte hålla mig från att tända de små lyktorna som jag hängt upp i plommonträdet på framsidan ! Tjuvstartar lite på julpyntet ... förresten är det väl nu när det känns om mörkast vi behöver ljuset som mest ... INNAN det blir snö och vinter !


Gör mitt bästa för att fördriva mörkret med tända ljus ... ljusförbrukningen är HÖG  just nu ... både ute och inne ! Det här är en tid när det är viktigt att fokusera på roliga saker som ger extra energi i mörkret .. dom blir som små ljusglimtar som bär en genom den mörka tiden.Morgondagen bär mig !

Morgondagen bär mig genom långlunch med bästa väninnan som avslutas med SPA-besök ... något som jag sett fram emot hela veckan och som vi har inbokat en gång i månaden. Den dagen är verkligen en ljusglimt som lyser upp vilken mörk dag som helst!

Lördagen inleds med några yogapass där jag skall prova på Yinyoga för första gången ... en stillsam yogavariant där man håller en position i taget och bara andas. Helt i enlighet med november ... att gå till vila och bara andas och betrakta. Yoga är helt suveränt för att komma till ro samtidigt som man fyller på med ny energi, syresätter hela systemet och ges en dos andlighet. I love it !!

Ha det så gott alla och hoppas du hittar dina ljusglimtar i mörkret !
Kram/Isa

10 kommentarer:

Lena/isis sa...

Vad mysigt du har . Ser verkligen inbjudande ut .

Kram

gunsan sa...

Dom värmer gott dom ljuspunkterna.Ser så välkommande ut.MVH

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad mysigt! Du gör helt rätt som tänder ljus och lyser upp allt det gråa och trista nu. Verkligen jättefint.
Synd att man inte har dig som granne:)).
Ha en fin dag med väninnan.
Kram Maria

Tant Otteskrufv sa...

Fint!!!
Jag tycker vi försöker få till en boom med lyktpynt för hösten så att julpyntet kan vänta till advent.
Som det är nu hinner man ju bli SÅ less på tomtar och julrött redan innan jul.

Pilgrim sa...

Tänk att få bo granne med dig :-) Vilken lycka! Det är ju sån energiboost att få fixa myspynt i trädgården. Låter som du har en härlig avslutning på veckan!
Kram Hélena

Bland blommor och buskar sa...

Vad fint och mysigt du gör, de som har dig som granne kan skatta sig lyckliga. Jag är också en yogafantast, har provat yinyoga men håller mest på med kundaliniyoga. En underbart skön metod för att finna lugn i själen och som alla skulle må gott av att utöva.
Ha en skön kommande helg
Madde

Lyckans lilla hus sa...

Vilket underbart energifyllt inlägg, i allt sitt lugn ;). Love it! Är nyfiken på yoga, men har inte funnit tid och ro...motsägelsefullt, jag vet! Håller med...tänk att få bo granne med dig - energi, värme, inspiration... Ha det gott du med!! KRAM Marie

Anna Vattenkanna sa...

Jamen inte är det julpynt inte. Det är Novemberpynt vettja. Det lärde jag mig hos Helena här om dagen och jag håller med henne. Själv har jag också lite lyktor här och där - det är så fint!

Kram

mormorMärtas sa...

Åh vad mysigt du har det i din trädgård!!

Kram Annika

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Ja du har så rätt,det gäller att fördriva mörkret med mycket ljus, det piggar upp en. Jätte mysigt du har gjort det.
Jennie