fredag 23 april 2010

Nya sköna Blocketfynd till trädgården!


Sökandet på Blocket efter fler vita höga korgstolar till trädgården och växthuset fortsätter ! Sökningen "korgstol" gav ingen utdelning, inget napp på "korgmöbel" heller, men skam den som ger sig.

Jag försöker med "rottingmöbel" och herregud vad dök upp där på skärmen !
En hel sliten grupp i antik stil som passar lite överallt i trädgården ! För det är ju inte bara I växthuset som man kan möblera, det skall ju finnas sittplatser som passar in RUNT växthuset också !

Här tänker jag med hjärtat och slänger mig på telefonen ... inget svar.
Så lätt ger jag inte upp, SMS kanske går lättare.
JAPP, där fick jag svar. Den finns kvar !


Ringer och bokar den direkt och som på beställning skall Mannen till Karlskoga på jobb 2 dagar senare. Efter mycket irrande i skogarna utanför Karlskoga återvände han med hela bilen full med FYND ! (Jag har den bästa karln i hela världen!)


Så nu är jag i valet och kvalet med välfärdsproblemet skall jag låta den vara så här eller sprutmåla den vit ? Benen på bordet har ju fått en så vacker patina och bordsskivan går ju att ta av och måla för sig. Jag tror växthuset får bli klart först så nöter vi ett tag till möbeln.

3 kommentarer:

Lena/isis sa...

Jätte härliga....och Karlskoga , inte så långt från mig. :) Kram

Anonym sa...

Vilket häftigt bord, vilket fynd! Inte måla, det vackert som det är. Fynda en till grupp i vitt istället! Kram, Åsa

Vildrosen sa...

Du har då turen på din sida. Har själv letat på Blocket under korgstol, men rotting skulle det tydligen vara :) Lycko dig :)
Målning förstör ju hela den genuina känslan som patinan ger. Vita detaljer till blir ju bara såå vackert :)typ blommor, duk, sittdyna etc etc...
Ha en skön dag i solen