måndag 12 december 2016

Julstjärna i växthusetSnön förvandlade trädgården

I går kom snön och svepte in över trädgården. På nolltid förvandlades den till ett sagolandskap. Allt blir så mjukt och fluffigt med lite snö på sig. Jag trotsade vädret och stretade ner genom vinden till växthuset och hängde upp två julstjärnor.
Lyser därinne

Tänkte det kunde vara mysigt med några stjärnor som lyser där inne när jag inte fått upp några slingor utomhus vid växthuset. Och på söndagar lyser inte utomhusbelysningen.

Rusta har just nu extrapris på dessa stjärnor som är batteridrivna med timer och funkar lika bra utomhus som inomhus. Jag såg ett tips hos Sofias Bod där hon hängt sin stjärna så vackert i ett träd.
Spännande projekt väntar

Tänk att vi redan är i mitten av december och att det är jul nästa vecka !! Snart väntar ett nytt oskrivet år och en ny vår med frösådder och spännande projekt. Ser verkligen fram mot 2017 för där väntar flera roliga och kreativa uppdrag. Berättar mer lite längre fram.
Tänder och släcker av sig själv

Även den rostiga skopan har fått en ljusslinga som lyser upp i decembermörkret. Den är också batteridriven och med timer. Himla fiffigt och behändigt att den släcker sig själv efter 8 timmar och tänder samma tid igen.

Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

3 kommentarer:

 1. Det är så härligt med alla ljus överallt i mörkret. Fint med din stjärna i växthuset. Hos mig är det dåligt med ljus i år.
  Ha det så gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Déjà de la neige ? en Belgique il pleut, 11°C, peu de vent.
  J'adore la décoration de la porte !!!!
  Belle journée.

  SvaraRadera
 3. Ja, visst lev det fint med all snö:) Mysigt blev det inne i växthuset också med stjärnorna!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa