lördag 25 januari 2014

Tanka kraft i salt vattentank !

Bildkälla Hälsokällan 

En lisa för själ och kropp !

En gång i månaden träffas jag och en väninna för långlunch där vi öser ur oss allt som hänt sen sist och peppar och boostar varandra. Sen avslutar vi med ett underbart SPA-besök. Vi bokar in tider för ett halvår i taget och varje gång man vänder blad i almenackan och ser att det är dags igen blir man lycklig.

Det är som att få kliva in i en annan värld när man kliver in genom dörren till "vårt" SPA. Anette tar emot oss med ett stort leende. Det råder bara lugn och ro. Tända ljus i varje hörn. Skön avslappningsmusik på låg volym. Här står tiden stilla, ett litet vattenfall porlar i ett hörn och i samma ögonblick man hänger av sig ýtterkläderna hänger man av sig kontakten med bruset där ute.

Att krypa ner i floatingtanken och överlämna sig till det varma, salta vattnet är en lisa för själen och för en värkande kropp. Det enda som stör är ens egna snarkningar som studsar i tanken och ruskar om ens idylliska tillvaro. Eksemen som mår bra av saltvattnet bränner till en stund men går snabbt över.

Efter 45 minuter i ett tyngdlöst tillstånd är man som en ny människa och efter ytterligare 45 minuters skön massage har man slappnat av fullständigt och maken får hämta hem mig.

Därhemma väntar Allt om Trädgårds nya nummer på soffbordet tillsammans med vindruvor, chips och ett glas vitt och det är med en suck av välbehag jag kryper in under ullfilten i soffan.

Unnar alla människor en sådan här skön dag !
Ha det så gott alla trädgårdsvänner !
Kram/Isa

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig måbrastund ni haft! Jag har själv varit till Hälsokällan och floatat jag också... underbart! Tyvärr blev det bara den gången men jag vet hur underbart det är!

  Ha nu en fortsatt fin lördag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Det låter helt underbart...! Jag blev avslappnad bara av att läsa detta - faktiskt!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 3. Bättre kan det inte vara,
  Önskar dig en härlig söndag med.
  kram Meta

  SvaraRadera
 4. Det ska va' gött o' leva! Underbart Isa, because you're worth it!
  Kramisar Pia

  SvaraRadera
 5. Åh, det hørtes vidunderlig deilig ut :) Jeg har aldri prøvd noe slikt før, men ble helt salig bare av å lese innlegget ditt. Så fredfylt og avstressende :)

  SvaraRadera
 6. Så klokt att vårda både sin egna in och utsida och väninnerelationen på samma gång...=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 7. O, vad härligt. . . . .där skulle man bra gärna vilja glida ner och bara njuta!
  Ha en fin vecka!
  Kram syrran

  SvaraRadera
 8. Har hittat till Anette och kan bara hålla med, en härlig stund//Britt

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa