onsdag 5 december 2012

Drömmer om HUR det kan va !


Längtar efter en försommardag!

En sån här blåsig, snöig och kall vinterdag när trädgården och växthuset ligger totalt inbäddat av snö längtar jag efter en försommarbild ... bara för att få känna på känslan ... HUR det kan vara när sommaren är i sin linda och ligger där framför oss .. och bara väntar !

Oj,oj vad jag saknar de dagliga stunderna i trädgården ... tur att vi har bilder som kan trösta när vintern har oss i sitt grepp !


Till våren skall jag fylla HELA blomstegen med ljuvliga små penséer ... såg att det kommer nya sorter som Anna Vattenkanna presenterade på sin blogg !

HÄR hittar du hennes inlägg ... kika, njut och fantisera i snöyran !Själv skall jag nog slå till på de nya sorterna "Tangerine" (vågad orange färg) och ljuvliga "Violett Blue" tillsammans med de gamla favoriterna !

Ha det så gott !
Kram/Isa

15 kommentarer:

 1. En sån här dag med snöstorm och kyla, längtar man lite extra mycket efter sommaren. Särskilt när man ser din ljuvliga bilder.

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara Åhhh...! Men snart är vi där igen, fortare än vi anar! Och utan vinteryran skulle vi nog inte uppskatta det fullt lika mycket. Fast, det behöver ju inte bli storm för det ;). KRAM Marie

  SvaraRadera
 3. Åååh vad härligt det ser ut! Skönt att ha fina inspirationsbilder att se tillbaka på nu när snön viner om knuten. Har som nybliven trädgårdsägare ingen aning om vad som kommer att titta upp i paradiset till våren. Men violer i massor i krukor blir det i alla fall!

  SvaraRadera
 4. Visst ska det bli ljuvligt med trädgårdspromenader igen! Men just nu njuter jag kopiöst av snön, har mungiporna knutna i rosett ovanpå huvudet. Gillar!

  SvaraRadera
 5. Men du det finns inget härligare än om 4-5 mån framöver då kan vi börja fundera över hur vi klarade av vintern. Och plantera och reparera allt som snön tog kål på.
  Längtar dit så in i noden.Visst har du det fint vid växthuset!
  Men du ha en fortsatt fin vecka i alla fall.
  kram Meta

  SvaraRadera
 6. Ja nu är det bara så längesedan man kunde vara ute i trädgården och njuta och dona så abstinensen är total. Försöker bota den med innepyssel men det går inte. jag vill vara ute! Kul att du gillade inlägget med "mina" småpenséer, hoppas att vi får se många nyheter i handelsträdgårdarna till våren.

  Fin violstege du hade i fjol.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för att du piggar upp i vintermörkret! Så underbart ditt växthus är. Och ljuvligt söta är penséerna.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Ja,så ljuvliga bilder kan vi behöva denna snöiga dag!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 9. Härligt att få vila ögonen på ljuvliga små penséer efter några dagar med bara vitt (och supervitt just denna dag)

  Kram / Therése

  SvaraRadera
 10. Ååååå så herlig...deilig med litt sommerminner og det skal bli fint når våren nærmar seg.
  Så flott drivhus du har.

  Ha det godt.

  SvaraRadera
 11. Fina sommarbilder. Visst är det väl det som är charmen med vårt klimat- att man får längta lite.
  Kram Mariette

  SvaraRadera
 12. Visst ser det härligt ut! Men ännu har jag inte börjat längta, det kommer först i slutet av januari, men DÅ längtar jag! desto rejälare! Och DÅ börjar jag drömma och planera... så härligt att vi har så mycket att drömma om!

  Varmkram från Eva-Mari

  SvaraRadera
 13. Önskar dig en fin andra advent!
  Stor varm kram till dig goa Isa från Raina

  SvaraRadera
 14. Fy tusan vad jag är avundsjuk på hur fin trädgård du verkar ha. En mysig stund vid ruinen eller bara njuta av ditt underbara växthus. VARFÖR kan inte jag ha det så där mysigt. Kan bero på att mitt trädgårdsintresse inte är 100% men jag älskar att se att det går att få det så där himla fint. Undrar över om jag skulle bygga en ruin - vad ska jag använda för sten tror du? Kommer att fortsätta att titta in lite då och då. Njuter i högsta grad.....småblommiga penséer blir nog vår blommor hemma hos mig. Tips om hur jag kan bevara dem så länge som möjligt tas gärna emot.
  Stor kram Marie

  SvaraRadera
 15. Dejligt med nogle sommerbilleder! Jeg besøger din blog for første gang. Den er fin! Jeg har meldt mig som læser og sætter din blog på min blogliste, så jeg kan komme på besøg hos dig igen :-) God søndag!

  SvaraRadera

Jättekul att du vill skriva en kommentar till mitt inlägg ! Varje kommentar värmer i hjärteroten ! kram Isa